Torsdag ble høstens første partnerlunsj for våre samarbeidspartnere arrangert. Og da med spillerne som vertskap!

Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere bidrar både med midler og tjenester som styrker klubbens arbeid på flere fronter. Fra barnelag og helt opp til A-laget i Toppserien. Da er det viktig som klubb å kunne gi noe tilbake.

Derfor ble samarbeidspartnerne invitert på partnerlunsj sammen med klubbens administrasjon, samt støtteapparat og spillere fra A-laget. Alle partnerne fikk to minutter til å presentere seg og sin virksomhet, og spillerne det samme med sin bakgrunn og rolle på banen.

Monica Knudsen var tydelig om lagets ambisjoner for fremtiden. Foto: Morten M. Larød

Etter litt spising og mingling gikk Monica Knudsen gjennom status på det sportslige, før hun fortsatte med ambisjonene for de kommende årene og hva som trengs for å kunne hevde seg mot de beste klubbene i Europa.

– Den sportslige visjonen er Europa 2020. Veien dit krever knallhardt arbeid, men jeg føler absolutt at vi er på rett vei, fortalte Monica Knudsen de fremmøtte samarbeidspartnere og trakk frem styrking av den sportslige opplegget som en av de viktigste faktorene til å lykkes.

–  Det innebærer å være best på restitusjon, kunne følge opp hver enkelt spiller bedre og ikke minst ha hyppig tilgang på fysioterapeut.

Fornøyde samarbeidspartnere 

Eivind Karfjell hos nyervervelsen Konsis Grafisk var fornøyd med samlingen.

– Det var en veldig spennende og interessant lunsj. Spesielt hyggelig at spillerne bød på seg selv og at vi både ble bedre kjent med dem og de andre samarbeidspartnerne i Vålerenga, forteller Karfjell.

Coop Øst var også representert ved Jørgen Aasebø som her forteller om hvorfor de er en del av Vålerenga-familien. Foto: Morten M. Larød

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg deler Karfjells oppfatning.

– For oss er det viktig å ha en slik nærhet til partnere våre, hvor de får kjenne litt på stemningen å høre direkte fra jentene og Monica om hvor «landet ligger». De utgjør jo tross alt en viktig del av Vålerenga-familien. Samtidig er det også fint for spillerne å knytte nettverk og vite hvem ansiktene bak logoene faktisk er,  utdyper Dalsegg.

Ønsker du å være en del av Vålerenga Fotballs partnernettverk? Vi har plass til flere på reisen og kan skreddersy gode løsninger til flere typer bedrifter, enten det dreier seg om eksponering, aktivering, tilgang på opplevelser, samfunnsansvar eller B2B muligheter.

Ta kontakt med markedsansvarlig på jens@vif.no eller 91 67 68 45 for en uforpliktende prat og hør hva Vålerenga kan gjøre for DIN bedrift.