J16-laget reiser langt for å spille kvartfinale i Telenor Cup – NM J16

Jentene reiser i dag med fly og buss for å forsvare klubbens ære i NM J16. Fly fra Gardermoen kl. 10.10, deretter minibuss fra Værnes til Strindheim med forventet ankomst 12.15. Litt av en oppkjøring før kampen som starter 15.00.

Veien fram til kvartfinalen har vært lang på flere måter. Hele syv kamper har jentene vært gjennom før dagens kamp. Første kamp var allerede i februar på mot Røa. En kamp jentene vant med håndballsifrene 14-0. Røa trakk seg senere fra turneringen.

Veien til kvartfinalen

 • Stabæk – Vålerenga  4-2
  kvalifisering
 • Vålerenga – ØHIL 2-2
  kvalifisering
 • Vålerenga – Heming 1-0
  kvalifisering
 • Vålerenga – Gjelleråsen 2-0
  mellomrunde
 • Rælingen – Vålerenga 1-6
  mellomrunde
 • Vålerenga – Våg 5-1
  1/8-finale

Strindheim har hatt en litt kortere og mindre strabasiøs vei til kvartfinalen. De har spilt fire kamper og vunnet alle. Det som er litt skremmende og som vitner om at vi får sterk motstander i kvart’n, er at Strindheim slo Tiller, fjorårets vinnere av NM J16, 4-2 i 1/8-delsfinalen.

Minner om at fjorårets NM endte med kvartfinaletap 3-0 mot Herd hjemme på Intility Arena. Med seier i dag kan vi derfor skrive historie.

Live-resultater kommer fortløpende på lagets Facebook-side

Kampstart er kl. 15.00, vi ønsker jentene lykke til!

En glad gjeng etter det første av de 14 målene mot Røa i februar. Røa trakk seg senere fra turneringen. Foto: Morten M. Larød.

Denne saken handler omREKRUTT, ,