(NM J16: Strindheim–Vålerenga 0–1 e.e.o.) I dag ble det skrevet historie i Trøndelag.

I fjor røk vi ut i kvartfinalen mot Herd, i år er Vålerengas J16 for tredje gang i semifinalen NM J16.

Strindheim startet kampen best, men vi tok gradvis styringa i andre omgang. Store sjanser til begge lag, men vi hadde full kontroll siste halvdel av andre omgang, og viste trønderne hvordan fotball skal spilles. Strindheim-spillerne ble stort sett løpende imellom.

Kampen endte 0-0 etter full tid og gikk til ekstraomganger der vi fortsatte å trykke på. Avgjørelsen kom ikke før helt på tampen av andre ekstraomgang. Et «uheldig» selvmål på et innlegg fra Emma Iversen.

Hovedtrener Kenneth Østerås måtte melde forfall til dagens kamp. Som stedfortreder steppet Caroline Knutsen inn som kampleder og gjorde en strålende jobb. Godt forberedt motiverte hun jentene til topp innsats før kampen, og manet jentene fram under kampens gang. Det var aldri tvil om at de hadde tro på seier. Caroline fungerer til daglig som a-lagets talentspeider og ass. trener.

Gratulerer jenter – dette er helt rått!

Denne saken handler omREKRUTT, ,