I august slo Vålerengas J19 ØHIL med 4 mål og gikk videre til kvartfinalen av NM J19 Telenor Cup.

I dag er dagen og jentene møter Klepp her på Intility arena kl 17.00!

Det er ingen grunn til ikke å ta turen til arenaen vår i ettermiddag. Vålerengas J19 lag er klare for kvartfinale mot Klepp og dørene åpnes for publikum kl. 16.30. Om du ikke kan se kampen fysisk – frykt ikke!

Klanens webradio er på plass og streamer kampen fra 16:45!

Det er bare to kamper igjen før finalen og den første spilles i dag. Jentene har vist seg sterke og har all mulighet til å gå hele veien til finalen i Telenor Arena. Still opp og støtt spillerne mot en semifinale-plass i NM!

Resterende lag som også spiller om semifinale-plass:

  • Snøgg – Stabæk
  • Kaupanger – Åsane
  • Trondheims-Ørn – Fløya

Les også

Denne saken handler omREKRUTT, , , , ,