VFA er Vålerengas Fotballakademi, og etter høstferien kommer ordningen i enda bedre utgave med flere nyheter for ditt barn! 

Akademiet er et tilbud for alle gutter og jenter mellom 6 – 14 år. Alle barn uansett klubb er velkomne til å delta på VFA – altså både om barnet spiller i en annen klubb eller er spiller i VIF.

VFA ønsker å tilby byens beste treningstilbud etter skoletid og etter høstferien er det muligheter for å delta på inntil 5 treninger i uken.

Treningen er fra kl. 15.00 – 16.30, men det er mulig å komme allerede fra 13.30. Er man tidlig ute er det ingenting i veien for å begynne på lekser før trening.

Vårt mål for barna er å:

  • Utvikle taktiske og tekniske ferdigheter, samt motoriske ferdigheter uten ball.
  • Skape bedre spillere og mennesker gjennom fokus på våre verdier og sunne holdninger.
  • Skape ett utviklingsmiljø hvor spillere og trenere gleder seg til hver trening og får motivasjon til å trene utenom våre aktiviteter.

Øktene ledes av kvalifiserte trenere fra klubben og følger Vålerenga Fotballs fagplan og læringsmål for barnefotballen.

Samarbeid med Ruter

I tillegg vil det også tilbys sikker transport i samarbeid med Ruter til VFA etter høstferien. Barna hentes ved skoleslutt og busses til Valle før trening.

Pris på dette er kr. 368,- / måneden og er Ruters standard-månedskort for barn (kan da også brukes på all transport levert av Ruter i Oslo).

Treningsfasiliteter

Hos VFA er det treninger hele skoleåret. Det betyr selvfølgelig også i vinterhalvåret. Fra høstferie til påskeferie arrangeres treningene innendørs i Vallhall, mens fra påskeferie til høstferie er det utendørs på nytt kunstgress.

Priser

Spillere som spiller i VIF vil kun betale fra kr 650 for 1 økt/uke. Deretter kr 800, 1100, 1300, 1500.

Påmelding kan gjøres her

For mer informasjon se VFA sin Facebook-side, eller gå inn på denne nettsiden.

Sportslig ansvarlig for VFA er Jonas Munkvold. Han kan nås på mail: jonas.munkvold@vif.no

 

Denne saken handler omBARN OG UNGDOM, , ,