Hedda Friis Jørgensen (22 år) og Elisabeth Hafstad (27 år) er de nye tilskuddene til Vålerengas administrasjon i høst!

De har jobbet her i litt over en måned og skryter av den nye arbeidsplassen sin.

– Det som virkelig har stått seg ut er at alle er så hyggelige og reale her. Vi har rett og slett blitt tatt veldig godt i mot, sier Hafstad.

– Jeg er helt enig. Det er lett å komme hit hver dag når alle er smilende og imøtekommende. Det skal man ikke ta for gitt! Også skal det nevnes at det er en ny og superfin arbeidsplass med tanke på fasilitetene. Det er spesielt å få jobbe på en så ny og stor arena, stemmer Hedda i.

Elisabeth Hafstad er her som vikar for Tina Grødahl. Hun har tatt master i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole tidligere og jobber med medlemmer som klubb-konsulent for klubben.

Hedda Friis Jørgensen er fortsatt student hos Norges Idrettshøgskole. Hun tar bacheloren sin i 2019 og er her på praksis i et halvt år. Her jobber hun hovedsakelig med kommunikasjon, marked og sosiale medier.

Fotball-snakk

Rent fotballmessig har de litt forskjellige erfaringer. Elisabeth er fotball-jente og har spilt hele livet, mens Hedda er helt ny inn i fotball-verden og kommer opprinnelig fra et danse-miljø.

– Jeg har spilt fotball hele ungdomstiden min og faktisk har jeg også spilt for Vålerenga damer 3 en periode. Så jeg har allerede et godt forhold til klubben, sier Elisabeth.

– Mens jeg på den andre siden har ingen tidligere fotball-erfaringer. Min nærmeste link til klubben er gjennom min fotballspillende kjæreste som er oppvokst her på østkanten og kommer fra en Vålerenga-familie. Men så er jeg også veldig interessert i idrettspolitikk og da spesielt kvinnefotballens utvikling i Norge.

Hverdagen i Vålerengas administrasjon

Det har vært en travel høst for damene og siden de kom inn dørene første gang har det ikke vært noe døtid.

– Den første tiden har vært variert og interessant. Det har frem til nå gått mest i spilleroverganger og registrering av mange nye spillere i klubben. Også har vi jo hatt landskamp på arenaen hvor jeg fikk gjøre noe helt annet og var med på gjennomføringen av anti-doping kontroll, sier Elisabeth.

– Jeg må stemme i her, sier Hedda. Jeg er her for å lære og læringskurven har hatt en jevn stigning gjennom alle ukene. Det er mye variert å ta tak i og jeg jobber mye med innhold til både nettsiden, facebook og instagram. Det beste minnet mitt fra i høst er fra landskampen Norge – Nederland. Å få være med å arrangere det var rett og slett en super opplevelse!

Fakta

Elisabeth Hafstad:

  • Alder: 27 år
  • Fra: Tingvoll, Nord-Møre
  • Utdanning: Master i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole
  • Jobb: Vikar for Tine Grødahl som klubbkonsulent opp mot medlemmer.

Hedda Friis Jørgensen:

  • Alder: 22 år
  • Fra: Haugesund, Rogaland
  • Utdanning: Er for tiden Bachelorstudent ved Norges Idrettshøgskole
  • Jobb: Praksis-student som jobber med kommunikasjon, sosiale medier og marked.

Nye kolleger! Elisabeth Hafstad og Hedda Friis Jørgensen.

Denne saken handler omA-LAGET, ,