Denne høsten drar spillerne fra Vålerenga ut i Oslo for å besøke jentelag. Det er planlagt totalt 6 klubbesøk og en eget opplegg for egne jentelag. De første klubbesøkene er allerede gjennomførte med stor suksess! 

Klubbesøk er noe alle lagene i Toppserien gjennomfører denne høsten gjennom OBOS-avtalen. For Vålerengas del er det viktig å gi tilbake til naboklubbene rundt og opprettholde et godt forhold.

Ingrid Schjeldrup, Grup Pettersen og Adriana Imeri var på klubb-besøk mandag ettermiddag. De besøkte nærmere 40 jenter fra Holmlia Fotball som hadde møtt opp til trening sammen med de nevnte spillerne.

Ettermiddagen bestod av en times treningsøkt styrt av Vålerenga spillerne, før alle sammen trakk inn i klubbhuset der Homlia-jentene kunne stille sine spørsmål.

– Det er alltid gøy å være trenere for en så ivrig og lærevillig gjeng med fotballspillere som her på Holmlia, forteller keeper Guro Pettersen.

VIF besøker Holmlia høst 2018. Bilde: Karianne Skaug

Lagleder i Holmlia, Karianne Skaug, var også veldig fornøyd med besøket og fortalte at jentene satte stor pris på besøket.

– Det var et veldig lærerikt og morsomt besøk. Jeg syns Guro, Ingrid og Adriana var engasjerte trenere, gode til å vise øvelser, og heiet.

 

Bilde: Karianne Skaug

Besøkte Oppsal

Nylig var også 4 spillere fra Vålerengas damelag på besøk hos et tjuetalls Oppsal jenter født 2009. Vålerengaspillerne Jenna May Dear, Stine Ballisager Pedersen, Celin Bizet Ildhusøy og Viktoria Luvigsen dro ut for å holde en treningsøkt og svare på spørsmål fra de ivrige jentene. I tillegg ble det delt ut t-skjorter og annet utstyr fra OBOS.

VIF på besøk til Oppsal! Høsten 2018 Bilde: Oppsal

– Utrolig gøy å se engasjementet fra Oppsaljentene, de var virkelig lydhøre og hadde lyst til å lære, sier Victoria Ludvigsen, midtstopper for Vålerenga.

Avslutningsvis ble det også spilt en kamp mellom Oppsal og Vålerenga. Der var det Oppsal som trakk det lengste strået og halte i land en sterk 3-1 seier.

VIF besøker Oppsal! Bilde: Oppsal

Tiltak i egen klubb

Vi har flere klubbesøk planlagt utover Oktober/November og gleder oss til å besøke blant annet Teisen, Hasle-Løren, Jutul, og Bøler! I tillegg har vi også planlagt et lignende tiltak for våre egne jentelag i oktober

Om dette har gått deg hus forbi og din klubb ønsker besøk av Vålerenga ved en senere anledning, ta kontakt på bredde@vif.no