Denne uken ble det klart at det tradisjonsrike busselskapet H.M.K blir en sølvpartner hos Vålerenga Fotball.

H.M.Kristiansens Automobilbyrå, forkortet HMK Class, er Europas eldste og Norges største busselskap med over 140 års historie å se tilbake på. Nå innledes et nytt kapittel på minimum 3 år med Oslos stolthet.

– Vi er selvfølgelig veldig glade for å kunne signere en avtale med Vålerenga Fotball. H.M.K er et folkelig busselskap og Vålerenga er en folkelig klubb som gjør et viktig arbeid for breddefotballen. Samtidig synes vi det er veldig gøy med satsingen på jentene, forteller daglig leder i H.M.K Morten Stovner-Sørlie, som legger til at mange av bussjåførene også er ihuga Vålerengasupportere.

Det skal profileres en egen Vålerengabuss som flere enn bare klubben selv kan benytte seg av. Foto: Vålerenga Fotball

– Vi er stolte av å kunne ha med en såpass stor og seriøs aktør som H.M.K. med på laget! Dette er folk som er oppriktig glade i klubben og vi er veldig takknemlige for at de bidrar til at «hjulene» skal gå rundt i klubben, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg

Egen Vålerengabuss

H.M.K. skal bistå med bussreiser for klubben og i den anledning profileres en egen Vålerenga-buss. Når denne ikke har med Vålerenga-lag på tur vil den bli brukt til andre oppdrag for H.M.K, og kan selvsagt leies av privatpersoner av bedrifter som har behov for busstransport.

I dag har selskapet et moderne, stort og variert tilbud som møter de fleste behov og har som mål alltid å være i front og være et eksempel til etterfølgelse når det gjelder kundeservice, miljø og sikkerhet. Ved siden av bussreiser tilbyr også H.M.K. eksklusive sjåførbiltjenester gjennom Bislet Limousine, som gjelder verden over!

Kontakt salgssjef Anders Løvstad på anders@hmk.no for å få et hyggelig tilbud.

Vi ønsker H.M.K. velkommen og gleder oss til et langvarig samarbeid!

Fakta om H.M.Kristiansens Automobilbyrå AS