Klokken 14.00 lørdag 13. oktober skal Vålerenga ta revansje for cupfinaletapet 2017 mot Avaldsnes.

Sammen med DNB og Sabona sørger vi for at det kommer til å bli en super dag for deg som publikum. Fra kl 12.30 kan du møte opp utenfor inngang 1 og delta på morsomme aktiviteter for store og små.

Dette har vært et supert tilbud før kamp og det er flere som har vært innom å prøvd hinderløype, skuddvegg og print av eget navn på t-skjorte.

DNB byr på gratis inngang til alle jenter og alle som kommer for å se kampen sammen med en jente. Billettene kan forhåndsbestilles her og hentes ut utenfor inngang 1, hvor du også kan melde deg på Sabonas morsomme konkurranse i pausen og vinne en signert Vålerenga-drakt.

Pauseunderholdning med Sabona

Sabona byr nemlig på årets første pauseunderholdning med en konkurranse hvor publikum stiller som deltagere.

Det er lov å øve hjemme før du kommer på kamp, og alle kan delta. Målet med konkurransen er å treffe nærmest midtsirkelen på banen med en tennisball fra tribunen.  Tennisballen kjøper du for 20,- fra Sabonas stand før kampstart og pengene du betaler med vil gå direkte til Sabonas arbeid med å sikre tusenvis av barn en en trygg oppvekst i Zimbawe.

Premien? Du får en signert Vålerenga-drakt og delta i en konkurranse hvor jenter i Zimbawe vinner, uansett om du måtte tape eller vinne.

Sjekk ut arrangementet på facebook