NM J16: Vålerenga – Kolbotn 1–4

Vålerengas unge J16 lag kom til kort mot et godt Kolbotn-lag i NM-semien på Intility Arena tirsdag kveld.

Lite stemte for hjemmelaget som har levert en god sesong. Under finalen i J17-turneringen på Norway Cup var det Vålerenga som vant hele 7-1 over Kolbotn, mens gjestene fra Sofiemyr var skarpest denne gangen.

Trener Kenneth Østerås tar tapet med fatning.

– Etter en dårlig start der Kolbotn kjører over oss kommer vi oss inn i kampen. Føler vi er på vei inn i kampen på slutten av første og er optimistisk før andre omgang. Dessverre går ting imot oss og vi får 3 raske mål imot. Da blir det vanskelig å snu. Kolbotn var direkte og hadde mye mer vilje og duellkraft enn oss. De vant en fortjent seier, fortellerr Østerås.

Les også

Denne saken handler omREKRUTT,