Intility 3v3 Cup 2018 er over for i år og vi kan se tilbake på arrangementet som et høydepunkt for høsten.

Det var 150 fotballag i alderen 6 – 12 år som deltok på årets 3v3 cup inne på Intility Arena. De fikk en oktoberdag bestående av fotballkamper, gullmedalje, venner, lek og morro. Det har vært supert å se hvilket engasjementet, forventninger, håp og innsats som har blitt vist på kunstgressmatta hver eneste 3v3-kamp.

3v3 turnering skal handle om glede, samhold, inkludering og aktivitet. Årets Intility Cup har vært et god gjennomført arrangement som har handlet om nettopp dette. Det er et voksende konsept og turneringer spilles over hele Norge og i resten av verden.

Intility Cup 2018 Foto: Vålerenga Fotball

– Det er så gøy!

Vi møtte en god del av lagene og foreldrene som deltok på turneringen, og et av dem var Vålerenga gutter på 11 år. Guttene var stolte som haner etter de hadde fått sine gullmedaljer og de var klare på hva de syntes var best med cupen.

– Fotball er så gøy! Det gøyeste har vært å score masse mål, og at vi slo Lillestrøm! sier de stolte.

Intility Cup 2018 Foto: Vålerenga Fotball

En far stoppet også opp og takket for cupen. Han fortalte om en hektisk men fin dag.

– Vi kommer selvfølgelig igjen til neste år vi, og takk for en fin cup!

En fornøyd arrangementansvarlig

Alle lagene har fått spille 5 kamper hver og premieutdeling var fortløpende ettersom de ble ferdige for dagen. Det har vært fokus på at det ikke skulle oppstå lange perioder uten kamper for barna, og at alle skulle få mye ballkontakt gjennom 3v3-konseptet.

Cupansvarlig Karen Werner var også glad og fornøyd på slutten av lørdagen selv om det har vært noen utfordringer i planleggingen.

– Jeg er svært fornøyd med gjennomføringen av cupen, og det er utrolig gøy å få arrangere barneturnering på vår hjemmearena Intility Arena! Det har dog vært noen lave påmeldingstall, og høstferien spiller nok en rolle her, men det kan vi ikke få gjort noe med. Det er nettopp fordi at vi bruker vår flotte hjemmearena som gjøre at datoen blir som den blir.

Werner vil også takke alle de som stiller opp på dugnad og trår til når det er cup. Det er ca 100 personer som har deltatt i arbeidet som skal gjøres både før, under og etter stadion er full av forventningsfulle barn. I tillegg er det 40 dommere som også er spillere på barne/ungdomslagene i Vålerenga.

– Jeg ønsker å rette en stor takk til alle foreldre og frivillige som stilte opp både før, under og etter cupen! Og ikke minst til alle våre dommere denne dagen. Bra jobba! I tillegg må det også sies takk til cupledelsen som trofast stiller opp gang på gang. Arne, Egil, Hilde, Aina, Gro og Line – Tusen takk! Og ikke minst en takk til Egil Ødegaard som alltid stiller opp når jeg trenger hjelp.

Vi håper å se dere alle igjen til neste fotballcup her på Intility Arena!

Intility Cup 2018 Foto: Vålerenga Fotball