Ny Toppserierunde og hjemmekamp, endelig! Avaldsnes gjester Intility Arena lørdag 13. oktober kl 14.00.

Uten et eneste tap på hjemmebane på over et halvt år det store forventninger om at den tradisjonen fortsatt eksisterer etter søndagens kamp. På tabellen ligger Avaldsnes to plasser under Vålerenga med 9 poeng mindre.

Tre poeng vil være særdeles kjærkomment denne lørdagen. Med en kamp mer spilt ligger Røa og Kolbotn rett over Vålerenga på tabellen med henholdsvis 3 og 4 små poeng. Her er det poeng å spille om!

Historisk sett har Avaldsnes vunnet de aller fleste kampene de har spilt mot Vålerenga, men i år har vinden snudd for Karmøybuerne.  Det var nemlig Vålerenga som seiret da lagene møttes i mars på Karmøy. Der endte det 0-3 til Vålerenga, og reprisen håper vi kommer på lørdag.

Kampdag med DNB og Sabona

DNB er til stedet og byr på gratis inngang til alle jenter og alle som kommer for å se kampen sammen med en jente. De setter også opp morsomme aktiviteter for store og små fra kl 12.30, og det er bare å møte opp utenfor inngang 1 og delta.

I pausen har du mulighet til både å vinne en signert Vålerenga-drakt og bidra til at jenter i Zimbawe får en trygg oppvekst ved å delta i Sabonas pausekonkurranse. Det eneste du må gjøre for å delta er å kjøpe en tennisball til 20,- i Sabonas stand før pausen!

Les mer om hjemmekampens gratis inngang og pauseunderholdning her

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , , ,