Det vil fra slutten av oktober og ut november være mulig å komme på prøvespill for Vålerengas talentlag på jentesiden.

Vålerenga Fotball har de siste årene økt satsingen på utviklingsarbeidet for jenter og vil fortsette med dette. Det rekrutteres godt i egne rekker, men på J19 og J17 åpnes det opp for prøvespill for eksterne spillere som har store ambisjoner om å utvikle seg som fotballspillere.

For spillere som er født mellom 2005 – 2000 gjelder prøvespill for følgende grupper:

  • J19 spiller rekruttfotball (2 div damer) samt J19 1 div.
  • J17 var nystartet dette året og har spilt i J17 1 div. Neste sesong vil satsingen økes og vi avventer muligens en J17 interkretsserie før det bestemmes hvilken arena de vil spille i.

Hver gruppe vil bestå av mellom 20 og 30 spillere. Gruppene har gode kompetente trenere som er ansvarlig for gjennomføring av treninger og kamper. Lagene deltar også på cuper og utviklingstiltak både i og utenfor Norges grenser.

J19 gruppa samarbeider spesielt tett med damelaget. I  2018 er det 7 spillere som har hospitert fast med A-laget, hvorav 3 av disse også har spilt toppseriefotball for Vålerenga i 2018.

For å komme på prøvespill må du like å trene mye, være en aktiv spiller og ha ambisjoner om å bli best mulig.

NB: Vi minner om viktigheten av å gi beskjed til egen klubb og skaffe en treningstillatelse før man trener med andre klubber.

Har du lyst til å prøve deg? Ta kontakt med trener Kenneth Østerås på kenneth.osteras@vif.no.