Vi er stolte av å ha Escape Travel som ny samarbeidspartner og reiseoperatør!

Vår nyeste partner skreddersyr et bredt spekter av ulike reiser og opplevelser, og vil bistå klubben med tilrettelagte sportsreiser til treningsleirer og cuper. Ved siden av dette tilbyr også reiseoperatøren singelreiser, gruppereiser, firmareiser, eller rett og slett drømmeferien for deg som vil ha en reise litt utenom det vanlige.

Markedsansvarlig, Jens August Dalsegg, forteller at det er en fryd å få med turoperatøren på laget.

– Dette samarbeidet gleder vi oss stort over. Vi kan bidra med mye positivt til hverandre og samtidig er veldige glade for at reiseplanlegging vår nå er i trygge hender.

De ansatte i Escape Travel er noen av landets mest kompetente og erfarne turskreddere og reiseledere. De har bygd vennskap og knyttet bånd rundt om i verden gjennom mange år i bransjen. Det er denne erfaringen og disse båndene som gjør at vi kan invitere alle våre gjester med på reiser som skaper glede, forståelse og enestående opplevelser.

– Ettersom vi også er en partner av Vålerenga Fotball Elite, synes vi det nå er helt topp å nå kunne assosiere oss med «hele» Vålerenga, som berører og engasjerer så mange! Vårt mål er å tilby de beste reisene for klubben, og videre deres samarbeidspartnere, medlemmer og supportere som enten ønsker å dra på firmatur, fotballtur til England eller andre steder i verden, forteller Magnus Karlsson i Escape.

Escape Travel går inn som en sølvpartner i klubben og vil blant annet være synlige på damelagets reiseantrekk.

Fakta om Escape Travel: