Trondheims-Ørn inviterte til fest med åpningen av sin nye arena, men Marie Markussen & Co. ødela den store dagen for trønderne.

De gule og blå fikk riktignok en bra start og tok ledelsen 1-0 ved Elin Åhgren Sørum etter 38 minutter.

Før det hadde både Marte Berget, Victoria Ludvigsen og Isabell Herlovsen vært nære på å sende bortelaget i føringen, og ga noe unødvendig bort initiativet i kampen etter gode åpningsminutter.

Da klokken tikket mot pause, fikk Isabell Herlovsen tildelt et frispark inne i midtsirkelen. Sherida Spitse tok firsparket mer eller mindre med en gang, hvilket overrumplet hjemmelagets keeper som måtte se ballen fly inn i nettmaskene.

Skuddvillig denne Spitse. Foto: Morten M. Larød

To kjappe

Kun minuttet etter pause skulle Marte Berget revansjere revansjere den store sjansen hun misset på i første omgang. Tina Dalgår spilte Isabell Herlovsen fri i bakrommet og landslagsspissen fikk øye på sin «spisskompis» på vei stormende inn i feltet. Marte Berget fikk ballen perfekt servert og fra 10 meters hold satt hun ballen kontant i mål.

Støtteapparat på benken med Monica Knudsen, Raymond Mikkelsen og Ken E. Nilsen hadde knapt rukket å juble ferdig før det igjen var duket for ny feiring.

Denne gangen var den Celin Ildhusøy som kom løs på venstresiden og fikk slått ballen inn til Marie Markussen som pirket ballen forbi en utrusende keeper.

De 621 fremmøtte festgjestene hadde nok håpet på en bedre start på 2.omgangen for sitt kjære Ørn, som heller ikke klarte å kjempe seg inn i kampen igjen. Dermed ble de 3 poengene med hjem til Oslo noe som gledet trener Monica Knudsen.

– Det ble en veldig kaotisk kamp, men når jentene legger ned slik innsats som i dag klarer vi å vippe slike kamper i vår favør. Det tar vi med oss videre.

Se høydepunktene her:

Denne saken handler omA-LAGET, ,