Det nærmer seg sesongslutt og årets siste hjemmekamp, hvor det er mye som står på spill for Vålerenga.

Det er bare å glede seg til lørdagens oppgjør som går av stabelen 13:00! Arna-Bjørnar ligger på en foreløpig 3.plass, 5 poeng foran Vålerenga som med seier virkelig vil puste Bergenslaget i nakken.

Gjestene våre har en god statistikk som viser flere seire enn tap på bortebane. De har da også naturlig scoret flere mål enn de har sluppet inn bak, men selv om de har en statistikk som kan se skremmende ut, skal vi ikke glemme at Vålerenga aldri er så komfortable som på hjemmebane.

Damene har ikke tapt en kamp på 6 måneder hjemme på Intility Arena og de har ikke tenkt å tape siste hjemmekamp heller.

Kampen om høyest tilskuersnitt

3 poeng er desidert viktigst, men det utspiller seg også en viktig kamp om hvilket lag som kan skimte med flest tilskuere. Der leder Vålerenga hårfint mot Sandviken, som nylig hadde rundt 1200 tilskuere under derbyoppgjøret mot nettopp Arna-Bjørnar.

Her har vi veldig lyst til å havne øverst på pallen og dele «seieren» med våre trofaste supportere. Trenger du billett? Vel, da kan DNB hjelpe deg – les mer under bildet!

 

Vålerenga med høyest tilskuersnitt i Toppserien. Foto: Skjermdump

DNBs «jenter på kamp»

Vi kan også gledelig melde at inngang til kampen sponses av generalsponsor og verdens beste bank, DNB, om du er jente eller kommer sammen med en jente. Dette er et tiltak for å prøve og engasjere flere jenter til å komme på Toppseriekamper, og ikke minst ta med bror, kompis eller en fotballinteressert pappa.

Setter du i tillegg av en ekstra time før kampstart og kommer til arenaen har du mulighet til å prøve deg i DNBs aktiviteter før kamp. De er egnet for alle aldre og legger til rette for litt sunn konkurranse en lørdags formiddag. Det er en skytevegg hvor du kan vinne premie fra DNB, hinderløype som skal gjennomføres med ball, og printing av egen T-skjorte med ønskelig navn.

Etter kampen blir det «meet and greet» med spillerne for de som ønsker det.

Vi ber alle dere som heier på Vålerenga om å komme og støtte Vålerenga under kampen lørdag!