Den hardbarka midtstopperen har skrevet under ny kontrakt for neste sesong.

24-åringen fra Danmark er klar for enda et år i kongeblå drakt. «Ballis» forteller at hun raskt følte seg som en del av laget og klubben.

– Jeg er veldig glad for min første tid i Vålerenga, og har fra start alltid følt meg velkommen og som en del av laget. Også er det veldig spennende og spille i denne ligaen med kamper så tett gjennom hele sesongen.

Tiden i Vålerenga har vært preget av opp- og nedturer for den danske jenta. Hun ble rammet av en skade i den ene foten i mai som satte henne på sidelinja i over to måneder.

– Det har klart vært både mange positive og noen negative opplevelser. Hele sesongen her har vært veldig spennende og jeg syns vi har et stort potensial i laget. Vi har dessverre ikke innfridd til det fulle i år. Vi har tapt noen kamper som vi kanskje ikke burde og jeg ble jo skadet rett før sommeren, som var veldig hardt for meg.

Klare mål for neste sesong

Men skader går over og forsvarsspilleren er nå helt frisk og har levert gode prestasjoner i midtforsvaret denne høstsesongen. Det neste året i Vålerenga har Ballisager store forhåpninger til og hun gleder seg til sesongstarten i mars.

– Jeg ønsker å bli i Vålerenga fordi jeg liker meg utrolig godt her! Og jeg liker meg veldig godt i Oslo også, som jo er et pluss. Det potensiale som ligger i laget tror jeg kommer enda mer tilsynet neste sesong. Vi blir bare bedre og bedre. Så ja, jeg er veldig fornøyd med å bli et år til! Så får jeg forhåpentligvis være med på å få Vålerenga opp i topp 3, som er det jeg mener skal være målet for neste sesong.

Fakta

  • Fult navn: Stine Ballisager Pedersen
  • Alder: 24 år
  • Nasjon: Danmark
  • Posisjon: Forsvar
  • Antall sesonger i Vålerenga: 1 (2018)
  • Tidligere klubber: Team Viborg, IK Skovbakken, VSK Aarhus
Denne saken handler omA-LAGET, ,