Vålerenga har flere spillere som stadig reiser ut på landslagsoppdrag. I november er det tre Vålerengaspillere som skal ut å spille i rødt, hvit og blått. I tillegg har Emile Østerås og J16 blitt gruppevinnere etter seier i oktober. Her har du hele oversikten.

A-landslaget og Isabell Herlovsen

Landslaget for kvinner har hatt et fantastisk godt år og kan se frem mot VM-sluttspillet i Frankrike sommeren 2019.

I November spilles deres siste kamp for året, og Isabell Herlovsen er med i troppen.

Vålerengas målmaskin er tatt ut til sin kamp nummer 122 med Norge på brystet. Det er Japan som er deres siste motstander i 2018 og hovedtrener, Martin Sjögren, sier til nettsiden fotball.no at han gleder seg til denne siste kampen.

– Det blir en veldig interessant samling. Vi ser frem til denne samlingen og forhåpentligvis avslutte et fremgangsrikt år med en bra prestasjon og seier, avslutter Sjögren til fotball.no.

Hele saken kan du lese her

U23-landslaget og Andrine Tomter og Marie Markussen

Både Andrine Tomter og Marie Markussen er tatt ut til Alexander Straus sin U23-tropp som skal møte Sverige den 8 november på Isachsen Stadion i Mjøndalen kl 1800. Det er bare få måneder siden Norge slo naboene våre med 2 mål, og de håper på reprise.

Andrine Tomter var blant jentene som vant mot Sverige i august. Tomter har 8 år på Norges aldersbestemte landslag og totalt 63 spilte kamper, hvor 8 er for U23-laget.

Marie Markussen er også tatt ut til troppen som skal møte Sverige-kampen. Markussen er også et kjent fjes i landslagssammenheng og har til sammen 54 kamper for Norge og scoret 21 mål. U23-laget har hun spilt for 3 ganger tidligere.

Hele troppen som skal møte Sverige finner du her

J16-landslaget og Emilie Libakken Østerås

Også J16-landslaget har hatt et kanon år prestasjonsmessig og gikk til topps i EM-kvalifiseringen. Emilie Libakken Østerås og resten av troppen som møtte Russland den 25.10.2018 vant 1-2 og dermed vant også Norge gruppen sin med 3 poeng mer enn Russland.

Vålerengas #21 var kaptein under kampen mot Russland og var glad for seieren og gruppeseier. Landslagstrener for J16, Børje Sørensen forteller til fotball.no at det er en tropp med mange gode og jevne spillere som alle vil spille mye.

– Vi har en tropp der det er veldig jevnt i mange posisjoner. Det er kamp om spilletid og trøkk i gruppa. Vi har mange gode spillere og det er flere som har lyst til å bidra. Vi har et lag som vinner kampene, men det er troppen som vinner turneringa. Denne EM-kvalifiseringa vant vi sammen, sier Sørensen til fotball.no.

Hele oppsummeringen av kampen og flere kommentarer fra trener Bjørge Sørensen finner du her

Norges lag mot Russland i dag. | Foto: Karin Larsen / NFF