Darren O`Sullivan har spilt en sentral rolle i Vålerengas jentesatsning det siste året og vil fortsette sitt gode arbeid i 2019.

O`Sullivan ser frem mot flere utfordringer og kommer til å jobbe som både trenerkoordinator for jentelagene i klubben, og som trener for jenter 17 elite til neste år.

Som trenerkoordinator er han kontaktperson for jentetrenerne i klubben og vil jobbe for å videreutvikle jentefotballen i Vålerenga. For å få til en god jentesatsning handler det om å skape kontinuitet i treningshverdagen og lage tiltak som får jenter til å ville spille fotball – og fortsette med det.

– Det har vært et veldig givende år, hvor både trenere, lagledere og foreldre har stått på for å skape masse god aktivitet for jentene, forteller Darren og legger til.

– Målet er å få enda flere til å fortsette med fotball og selvfølgelig utvikle spillere som har lyst til å kjempe om en plass på A-laget.

Et tiltak for å få jentefotballen opp og frem er at han arrangerer fellestreninger og ivrigtreninger på tvers av alderskull for å skape fellesskap og trigge utvikling, motivasjon og bygge opp ferdigheter i fellesskap.

Waliseren har mange års trenererfaring fra blant annet Spania, Nederland, USA, Italia og Costa Rica. Han har nå vært i Vålerenga siden 2015.

Har du spørsmål vedrørende jentefotballen? Darren O`Sullivan kan du ta kontakt med på mail: darren.osullivan@vif.no