I august tok han turen til Nadderud for å se bortekampen mot Stabæk. På lørdag var Ragnar Olufsen på plass for å støtte jentene igjen!

– Jeg har et glødende engasjement og er en stor forkjemper for damefotball.

Det kunne Ragnar Olufsen fortelle da han tok turen til Oslo i august. Forrige helg reiste han nok en gang de 250 milene fra Alta til hovedstaden for å overvære årets siste hjemmekamp mot Arna-Bjørnar.

Rett før avspark, mens spillerne stod på banen, takket kampspeakeren alle Vålerengas supportere for all støtte i år og sendte en velfortjent takk til Ragnar, til stor applaus fra spillerne og øvrig publikum. Det tok Altaværingen litt på senga.

Jentene applauderer supporterne og Ragnar Olufsen. Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

– Jeg så det ikke komme i det hele tatt, men det var hyggelig å bli satt pris på! Heldigvis ble det heller ikke tap! Også var det gøy Stine fikk sitt første Enga mål, smiler Ragnar som også fikk møte spillerne etter kampen.

Marte Berget og Ragnar.

Vålerengas damelag ønsker å takke alle supportere og ikke minst Ragnar for all støtte fra tribunen gjennom sesongen. Om prestasjonene har vært noe ujevne på banen, har støtten fra tribunen og gjennom sosiale medier vært uvurderlig!

Tusen takk!

Denne saken handler omA-LAGET, ,