Nå som året nærmer seg slutten vil vi takke alle frivillige i Vålerenga fotball. Dere fortjener ros, heder og ære, og klubben setter utrolig pris på alle og en hver sin innsats. 

«Frivilligheten er idrettens arvesølv. Uten denne er vi sjanseløse på å tilby noe i nærheten av det aktivitetstilbudet vi gjør i lokalsamfunnene i dag – hver dag hele året» – Janne Landaas, Norges Idrettsforbund 2015.

Vi i Vålerengas er helt enige. Uten alle frivillige er vi sjanseløse på å tilby det aktivitetstilbudet vi gjør i dag.

– I en så stor klubb er vi helt avhengige av den frivillige innsatsen som legges ned, og at vi er stolte av å ha så mange med på laget som vi har, forteller daglig leder Morten Grødahl.

Frivilligfest

I anledning vår siste hjemmekamp på Intility Arena lørdag 27.10, dekket vi opp til fest for våre frivillige. Det ble servert mat og drikke, og ikke minst gode samtaler mellom de frivillige og Vålerengas administrasjon.

Etter kampen kom hovedtrener for Damer-A, Monica Knudsen, innom for å oppsummere kampen og snakke litt om utsiktene for neste sesong.

Monica Knudsen på Vålerengas frivilligfest 2018. Foto: Morten M. Larød.

Mot slutten av samlingen ble det også tid til utdeling av årets priser i tre ulike kategorier.  Det er mange som legger ned masse tid og engasjement, men klubben ønsket å rette en liten ekstra oppmerksomhet til personer som har hatt et engasjement over lengre tid for å skape gode rammer for barn og unge i Vålerenga. Vinnerne fikk med seg premie bestående av pokal, middag for to på ØST og et gavekort på Sjappa.

  • Årets ildsjel: Gro Anita Midtgaard – Lagleder i flere årskull og medlem i cuputvalget.
  • Årets trener: Egil Brånen – Trener for G16-2
  • Årets lagleder: Thomas Støa – Lagleder i mange år for gutter 2002 og nå U16.

Vi gratulerer!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Thomas Støa, Egil Brånen og Gro Anita Midtgaard. Foto: Morten M. Larød.

Cuputvalget

Som frivillig i Vålerenga fotball er det mange ulike områder du kan bidra på, og en av disse er i cuputvalget. Sammen med arrangementansvarlig, Karen Werner, er det de som gjør det mulig å arrangere alle cuper vi har i klubben.

Cuputvalget skal utpeke en prosjektgruppe, også kalt cupstyre, som er ansvarlige for hver enkelt cup. Her sitter cupleder, økonomiansvarlig, dommeransvarlig, kioskansvarlig, rigg- og ryddeansvarlig, premieansvarlig, parkeringsansvarlig og aktivtestansvarlig.

– Cupene våre er utrolig viktige for å stimulere til aktivitet, utvikling, rekruttering, lek, moro og minner blant barna og de de unge i klubben. Cuputvalget jobber for alle de som spiller fotball her. Cupene er jo høydepunktene gjennom året for mange og derfor kan vi ikke slutte å arrangere dem, forteller Werner.

Per dags dato har vi med en meget rutinert gjeng som har bidratt i mange år. Flere av disse trer nå inn i ungdomsfotballens rekker og vi har derfor behov for forsterkninger fra barnefotballen.

De som sitter i utvalget er også bidragsytere på flere plan. Gro Anita Midtgaard, som nylig ble Årets Ildsjel på frivilligfesten, sitter i Cuputvalget og i Cupstyret og kan fortelle om en fantastisk gruppe som jobber sammen og målrettet for barna.

Vi trenger alltid flere med på laget!

Det er alltid plass til flere frivillige og vi trenger dere alle som en! Tilbake får man erfaring, nye bekjentskaper og ikke minst gleden av å glede andre – fortrinnsvis barn og ungdom.

Ønsker du å bli frivillig hos oss er det flere arenaer å velge mellom. Her kommer en oversikt over hvor du kan bidra om du ønsker det.

  • Cuputvalg: De har ansvar for å planlegge cuper og arrangementer for barna i klubben. I dag er det flere i denne gruppen som må tre ut av vervet sitt fordi de skal inn i ungdomsfotballen. Dermed trenger vi flere fra barnefotballen som kan steppe inn. Ta kontakt med Karen Werner på E-post: karen@vif.no eller mobil 924 081 04.

 

  • Markedsutvalg eller medieteam:
    Har du lyst til å ha en innvirkning på klubbens markedsarbeid, har du en skrivefør penn eller har lyst til å lære mer om dette arbeidet? Vi har plass i både klubbens markedsutvalg og medieteam. Ta kontakt med Jens August Dalsegg på jens@vif.no eller 91 67 68 45.

 

  • Akademiet er også på utkikk etter godt voksne som kan bistå på ettermiddagen som «vakt» i hallen og møte barna når de kommer fra skolen og til treningen begynner en time senere. Ta kontakt med Jonas Munkvold på E-post: jonas.munkvold@vif.no eller Mobil: 907 091 84