Pizzabakeren Ensjø har blitt Vålerengapatrioter og går ut med et hyggelig lanseringstilbud.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet og åpnet i vinter en ny filial på Ensjø. Der har daglig leder Anders Veigaard ansvaret og han ser frem til å servere rykende fersk pizza til alle som er glade i Vålerenga.

– Vi ønsker å bidra til et godt lokalmiljø, hvor vi ser frem til å kunne levere pizza til både medlemmer, supportere og ikke minst på hjemmekampene til damene. Samtidig blir det veldig spennende å bli en del av partnernettverket til Vålerenga Fotball.

På frivilligfesten etter forrige hjemmekamp ble det servert pizza og planen er at publikum også skal kunne nyte godt av Pizzabakerens tilbud under neste sesongs hjemmekamper i Toppserien. Vålerenga fotballs markedsansvarlig, Jens August Dalsegg, ønsker Pizzabakeren velkommen.

– Pizza og fotball går hånd i hånd og det er viktig for oss å få med slike lokale samarbeidspartnere på laget, som ikke minst kan bidra med gode tilbud mot våre medlemmer.

Lanseringstilbud

For å markere starten på samarbeidet, har Pizzabakeren Ensjø et hyggelig tilbud til alle som er glade i Vålerenga.

Tirsdag 6. og onsdag 7.november 2018 får du stor pizza til kr. 159,- hvis du viser fram en Vålerenga-effekt (skjerf, medlemskort, treningstøy el.lign)

Ring oss på 97943000 eller kom innom lokalene i Gladengveien 24 (på toppen – i krysset Grenseveien). Velkommen!

Utover dette får alle lag i tilknytting til Vålerenga Fotball en årlig rabatt på 159,- for alle store pizza ved bestilling av minimum 3 stk eller mer.

Om Pizzabakeren

Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag.  Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizza selv eller så får den levert rykende fersk der du er.

Pizzabunnene bakes hver morgen og du kan få pizzaen i tre størrelser 20, 30 og 40 cm. Alle pizzaene kan fås med glutenfri bunn (30 cm). Pizzabakeren smaker mer enn den koster!

Pizzabakeren Ensjø:

  • Lokaler: Gladengveien 24 (på toppen – i krysset Grenseveien).
  • Telefon: +47 979 43 000
  • Mail: ensjo@pizzabakeren.no
  • Facebookside
  • Partnernivå: Vålerengapatriot