Den finske målvakten har forlenget spillerkontakten sin med Vålerenga! 

Korpela har siden sommeren vært ute med et brudd i armen, men etter 12 uker med restitusjon og ny kontrakt for 2019 er hun nå klar for å kjempe om keeperplassen neste sesong.

– Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten min med Vålerenga! Og jeg er kjempe stolt av å få representere Norges fineste klubb minst 1 år til. Jeg trives kjempe godt i Vålerenga. Dette året var ganske utfordrende for oss som lag, og også for meg personlig på grunn av jeg skaden jeg pådro meg i begynnelsen av august og at jeg dermed mistet resten av sesongen.

Hun kom til klubben tidligere i år og fikk spille 10 kamper før uhellet var ute. Tidligere har hun spilt i både Kolbotn og LSK Kvinner i Toppserien, for Tyresö i Sverige, Bayern München, og er landslagskeeper for det finske landslaget.

 

2019 blir et år hun ser frem til og hun har tro på at laget kan havne i toppen.

– Jeg har virkelig tro på at vi skal kjempe oss til toppen! Målet for 2019 er å bli frisk, og hjelpe laget til å bli bedre og bedre hver dag.

Fakta

  • Fult navn: Tinja-Riikka Tellervo Korpela
  • Alder: 32 år
  • Nasjon: Finland
  • Posisjon: Målvakt
  • Antall sesonger i Vålerenga: 1 (2018)
  • Tidligere klubber: Kolbotn, LSK, Tyresö, Bayern München
Denne saken handler omA-LAGET, , ,