Gjennom sine fire kampsponsorat for herrelaget i år, har DNB generert jentefotballen i Vålerenga Fotball hele 140 000,-

På de fire utvalgte hjemmekampene har et utvalgt antall publikummere kunne kjøpt rabatterte billetter gjennom DNB Jubl, og vår generalpartner bestemte tidlig at inntektene fra dette skulle tilfalle jentesatsingen i breddedelen av klubben.

Daglig leder Morten Grødahl tok i mot sjekken som ble delt ut i forkant av siste seriekamp for gutta på vegne av klubben. Han var naturligvis strålende fornøyd.

– Vi er veldig takknemlige for denne støtten fra DNB som skal øremerkes flere utviklingstiltak for jenter i breddefotballen. Vi har mange jenter i klubben, men har også plass til flere så dette kommer absolutt godt med, forteller Grødahl og utdyper at utviklingstiltak innebærer:

  • Forsterket kursing til foreldretrenere
  • Styrking av trenerressurser
  • Rekrutteringsarbeid
  • Pott til fordeling etter nærmere vurdering

DNB har vært en synlig aktør rundt jentefotballen i år, blant annet med konseptet «Jenter på kamp» og er glade for at beløpet kommer til nytte i klubben.

– Vi ønsket å gi jentefotballen i Vålerenga et løft og med dette beløpet så kan flere unge jenter ta del i aktiviteter utover i 2019, forteller Ole Ørbech og Tina Wesselsen i DNB.

Vi ønsker å rette en stor takk til DNB fra hele klubben – dette kommer godt med!