Torsdag var flere av Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere samlet til årets siste nettverkmøte under en hyggelig julelunsj på Øst.

Dette året har det blitt arrangert flere nettverksmøter for samarbeidspartnere til bredden og damelaget i Vålerenga Fotball, senest i høst hvor spillerne tok med partnerne på lunsj. 

Partnernettverket har vokst gjennom året og for flere bedrifter var dette et første møte med andre samarbeidspartnere. Innledningsvis hadde også Coop Øst en presentasjon om sin virksomhet og hvordan de jobber med sine sponsorstrategier.

Dan-Michael Nordby fra Møller Bil Etterstad lot seg inspirere.

– Det var en veldig hyggelig julelunsj i stilige lokaler hos Øst. Det er lærerikt og interessant å høre hvordan andre partnere jobber, som vi ser frem til å ha et fruktbart samarbeid med, forteller Nordby.

Etter en statusorientering fra klubben, ble det også arrangert en liten work-shop hvor alle partnerne kom med innspill til retningslinjer for hvordan man ønsker at partnernettverket skal fungere.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er glad for å ha med så engasjerte partnere med på laget.

– Vi er helt avhengig av å ha et velfungerende partnernettverk med fornøyde samarbeidspartnere for å lykkes med det vi driver med. Både når det gjelder å videreutvikle satsingen rundt damer-A og kvinnefotballen, og ikke minst å kunne tilby et trygt og godt aktivitetsmiljø for barn og unge, forteller Dalsegg og trekker frem klubbens samarbeidsprosjekt «På lag med alle barn» med Coop som et eksempel.

– Dette prosjektet som vi har sammen med Coop Øst og Redd Barna gjør at flere barn fra familier med mindre økonomiske ressurser kan spille fotball, hvilket er det som det til syvende og sist handler om.

Avslutningsvis kom trener Monica Knudsen og sportssjef Eli Landsem med noen tanker for neste sesong. Spillerne Andrine Tomter og Ingrid Schjelderup var også tilstede og fortalte litt om hva som innebærer å være en profesjonell fotballspiller.

Ønsker din bedrift å bli med på laget med deltagelse på våre nettverksmøter? Ta en kikk på Partneblekka for å se hvilke samarbeidsmuligheter vi tilbyr i Vålerenga Fotball.

Her kan du se klubbens eksisterende partnere!