Jentene innfridde og vant stort i første kvalifiseringskamp til Regional J17 2019.

Det er desember og juleforberedelsene har startet. Det er andre søndag i advent og jentene er fremdeles på hugget!

Første kvalifiseringskamp av tre ble i går spilt inne på Vallhall Arena. Gjestene fra Asker fikk ingen lett kamp og ble slått hele 5-0. Dette tegner godt for fortsettelsen. De to andre lagene i kvalifiseringsgruppa er Bærums Verk Hauger og Lyn. To lag fra gruppa går videre til Regional J17 2019.

Målene kom som følger:

  • 10 Adele Thomassen
  • 32 Adele Thomassen
  • 47 Emma Iversen
  • 61 Mia Tuft Andersen
  • 80 Jenny Sare Slåtta

Regional J17 arrangeres for lag fra NFF Østfold, NFF Oslo, NFF Akershus og NFF Indre Østland.

Turneringen består av 10 lag. NFF Oslo har 4 plasser til rådighet, og de tre andre kretsene har 2 plasser til rådighet hver. Det er opp til hver krets å få med de riktige lagene i en slik turnering, gjennom kvalifiseringskamper eller andre tiltak. Turneringen spilles som dobbel serie fra 1.april til 15.oktober.

Spillere som kan delta er de som er født i 2002, 2003 og 2004.

Denne saken handler omREKRUTT, ,