To gjeve priser til Intility Arena

Hvert år stemmer kapteinene i henholdsvis Eliteserien og Toppserien frem årets bane, og i 2018 var det Intility Arena som stakk av med den gjeve prisen i Toppserien, samt kom på 2. plass i Eliteserien.

Best i Toppserien

Det var under NISO Awards at prisene for årets baner ble delt ut, og markedsansvarlig i Vålerenga Fotball Bredde, Jens August Dalsegg, er glad for å kunne krone seg med tittelen «Beste bane 2018».

– Dette er stor stas for hele Vålerenga-familien og spesielt for de som har lagt ned masse arbeid for at arenaen faktisk er en realitet, sier han og legger til:

– Jeg føler meg ganske trygg på at Intility Arena er helt i verdenstoppen hva gjelder stadioner på kvinnesiden, og vi er stolte av å kunne invitere til fotballfest i Toppserien her hver andre uke.

Best kunstgress i Eliteserien

Fotball Elite, Espen Østerhaug er stolt over å motta det synlige beviset på at Vålerengas egen storstue har den beste kunstgressbanen i landet.

– Vi ønsker å skape Norges beste kampdagsopplevelse både for publikum, spillere og delegater, og det å vite at folk setter pris på å komme til Intility Arena er noe vi er veldig glade for, sier Østerhaug og legger til:

– Vi hører ofte mye negativt snakk om kunstgress, men når klubbene stemmer frem Intility Arena som den beste banen bak Lerkendal, betyr det at underlaget vårt er veldig bra. Det er vi glade for, sier han.

Drømmen som ble virkelig

Daglig leder i Vålerenga Kultur- og idrettspark, Stig-Ove Sandnes ble naturligvis svært glad for prisen, og ønsker å takke de som har stått på for at drømmen om eget stadion ble en realitet.

– Jeg ønsker å gi en stor honnør til alle som har vært involvert i prosjektet. Klubben som starta det hele og aldri mista trua, Klanen som støtta det fra dag 1 og alle de andre som har bidratt med innspill til hvordan arenaen skulle bli. Dette var utrolig gøy, sier Sandnes.

Tilskuerrekord

Da Intility Arena ble åpna 9. september 2017 med oppgjøret mellom Vålerenga og Kolbotn, var det hele 3 541 tilskuere tilstede og den gamle tilskuerrekorden i Toppserien ble mer enn doblet.

Med en hel sesong på egen stadion, kan Vålerengas toppserielag krone seg med tittelen «Årets bane», mens vi i Eliteserien kan skryte av å ha Norges beste kunstgressbane.

Slik endte kåringen av Årets Bane 2018 i Eliteserien og Toppserien

Eliteserien
1. RBK – Lerkendal
2. Vålerenga – Intility Arena
3. Molde – Aker stadion

Toppserien
1. Vålerenga – Intility Arena
2. LSK – LSK-hallen
3. Sandviken – Stemmemyren