Vålerenga har i løpet av helgen blitt enig med Ajara Nchout Njoya om spill i Vålerenga de to neste årene.

25-åringen fra Kamerun spilte i Sandviken forrige sesong og ble nummer to på toppscorerlisten i Toppserien med sine 15 mål. Hun ble også nominert til årets spiller i Toppserien 2018 og Monica Knudsen er naturligvis tilfreds med å ha Ajara med på laget.

– Å styrke troppen med en måljeger som Ajara gleder oss stort, og vi ser frem til å se henne i aksjon i den den blå trøya. Inn i 2019 har vi spesifikt ønsket oss mer fart i laget, og det får vi definitivt med Ajara.
At hun videre, både i klubb og landslag, har vist frem sine evner til både å assistere til scoringer og score selv, gjør at dette er en spennende signering, sier Monica Knudsen.

Ajara er akkurat ferdig med Afrika mesterskapet, hvor hun med sine to scoringer utgjorde en viktig brikke for Kamerun. Det endte med tredje plass og dermed blir hun også mest sannsynlig å se i sommerens VM i Frankrike.

Hun tar nå en velfortjent juleferie og vil være slutte seg til resten av troppen i januar.

Bli bedre kjent med Ajara og hennes tid i Sundsvalls DFF i videoen nedenfor.

 

Denne saken handler omA-LAGET, VIDEO, , ,