U23 landslagsspilleren knytter seg til Vålerenga de to neste årene.

20-åringen som har spilt i Trondheims-Ørn siden 2015 har satt kurs for hovedstaden og gleder seg til å debutere for Vålerenga.

– Jeg ser frem til å kunne utvikle meg som fotballspiller og tror jeg kan ta mange nye steg her. Vålerenga virker som en veldig profesjonell klubb både sportslig og administrativt, med høye ambisjoner som jeg har lyst til å være med å bidra til å realisere.

Ung og sulten spiller

Østerdalsjenta har opptil flere kamper for aldersbestemte landslag, senest to kamper i høst for Norge U-23. Hun kan bekle både en kant- og backrolle og trekker frem farten sin som en av sine største styrke på banen.

– Ved siden av hurtigheten har jeg et godt høyrebein og er vond å møte 1-mot-1, forteller Svanhild.

Monica Knudsen kan fortelle at det er viktig for klubben å signere slike unge sultne spillere.

– Svanhild er en spennende ung spiller som er veldig motivert til å bidra til laget, og utvikle seg selv. Det er egenskaper som er avgjørende for å skape utvikling. Hun er allerede en solid spiller med stor fart vi kan bruke i flere posisjoner. Vi gleder oss til å jobbe med Svanhild, og sammen løfte både henne og Vålerenga til nye høyder.

Fakta om Svanhild Sand:

  • Født 20/10/1998
  • Tidligere klubber: Koppang, Tynset og Trondheims Ørn
  • Posisjon: Back og kant
  • 37 kamper på aldersbestemte landslag
  • Kontrakt i Vålerenga ut 2020
Denne saken handler omA-LAGET, , , ,