Midtstopperen som kom til Vålerenga før fjorårssesongen er klar for nok en sesong på Valle. 

24-åringen måtte gjennom hele fire operasjoner grunnet en betent akilles i høst, hvor den første operasjonen slo feil.

Nå er operasjonsmarerittet over og hun er tilbake i lett trening.

– Det er en god følelse å kunne trene igjen, men jeg ser mest frem til å kunne ta på meg fotballskoa og komme skikkelig i gang på feltet, forteller 24 åringen som på tross av en del usikkerhet rundt skadeomfanget, vil være en del av 2019-stallen.

– Jeg trives veldig godt i klubben og ser veldig frem til å kunne spille kamper igjen. Jeg skal skynde meg langsomt og lytte til rådene fra fysioterapeuten, men vi er optimistiske og håper vårsesongen kan være innen rekkevidde.

Fakta:

  • Navn: Stine Pettersen Reinås
  • Født: 15/07/94
  • Posisjon: Midtstopper
  • Tidligere klubber: Kaupanger, Voss, Kattem, Stabæk
  • Draktnummer: 4

 

 

 

 

Les også