For å kickstarte 2019-sesongen dro spillere og støtteapparat på en real hyttetur.

Destinasjonen var Strandavatnet i Hol kommune og tema for samlingen var enkelt og greit det å bygge det sosiale samholdet, ifølge Monica Knudsen.

– Det var veldig ålreit å reise bort fra Valle en helg og fokusere på noe annet enn bare fotball, så både støtteapparat og spillere kan litt bedre kjent med hverandre. Det er alltid nyttig, forteller en fornøyd hovedtrener.

Konkurranser

I løpet av helgen ble det også arrangert en rekke konkurranser med alt i fra aking, tautrekking til snø-volleyball. Spillerne ble delt inn i lag, som ved siden av praktiske konkurranser også skulle lage en reklamefilm for klubbens sponsorer.

Til slutt var det laget bestående av Guro Pettersen, Tina Dalgård, Kine Fløtre og Andrine Tomter som kunne innkassere seieren.

– Det er alltid gøy å vinne, men det var jo først og fremst veldig bra for hele laget med en sånn helg, hvor vi er sammen i en annen setting, forteller venstreback Tomter som også måtte trå til som sjåfør på turen.

Før avreise fredag manglet det nemlig en bil for å kunne få plass til alle, men etter en rask telefon heiv Møller Bil Etterstad seg rundt og stilte en Škoda Superb til dispensasjon.

– Vi må rette en takk til den sporty gjengen på Møller Bil Etterstad som fikset en bil til oss på 1,2,3, den kom godt med, avslutter Monica Knudsen

Nå er spillerne tilbake på Valle og klare for årets første helhetlige treningsuke.