Sammen med Vålerenga Fotball ønsker treningssenteret å tilby kvalitetstrening til alle i og rundt klubben.

Nylig ble det kjent at FitnessXpress har solgt sine treningssentere på Hasle, Storo og Bislett til Sats, mens senteret her på Vålerenga fortsatt vil eksistere og går nå inn som en av klubbens samarbeidspartnere.

– Vi skal bruke 2019 til å bygge opp senteret vårt her på stadion og er derfor veldig fornøyde med at vi fikk på plass en avtale med damelaget og breddefotballen i Vålerenga, forteller FitnessXpress-gründer Hasse Hoftvedt

Tilbud til folket

Spillerne på A-laget trener hyppig i FitnessXpress sine nyoppussede lokaler og en del av avtalen innebærer også at supportere, medlemmer og foreldre i klubben kan nyte godt av de samme treningsforholdene (se flere detaljer nederst i saken).

– Sammen med klubben har vi laget et skreddersydd tilbud, hvor alle som oppgir rabattkoden «VIF-BREDDE» i resepsjonen får 300,- i avslag for den første treningsmåneden hos oss, utdyper Hoftvedt før han legger til at treningssenterets hovedfokus er å tilby kvalitet.

Tilbud til alle!

–  For oss er det viktig at folk får noe ut av treningen sin. Derfor har vi både apparater og PT’er som garanter resultater, blant annet Milon-konseptet, som er en unik og fantastisk treningssirkel der du får trent hele kroppen effektivt og godt på kun 17.5 minutter.

FitnessXpress Vål’enga har også flere kondisjonsapparater hvor du blant annet kan se direkte-TV eller logge deg inn på Netflix for å følge din favorittserie.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er trekker frem flere gode punkter i avtalen.

– Det var veldig viktig for oss å sikre spillerne på A-laget et godt treningstilbud med det utstyret som er nødvendig, og ikke minst er vi fornøyde med at vi fikk istand en ordning for alle andre i vårt miljø som har lyst til å komme seg i form, forteller Dalsegg.

TRENINGSTILBUD FRA VÅLERENGA FOTBALL OG FITNESSXPRESS VÅL’ENGA:

  • Tilbudet gjelder frem til treningssenteret er fylt opp (ca. 200 ledige plasser).
  • Alle som oppgir rabattkoden «VIF-BREDDE» betaler kun 99,- (+100,- for kort) den første måneden
  • Etter den første måneden er prisen 399,- pr. måned
  • Nye lokaler
  • Toppmoderne treningssenter fordelt på over 1000kvm
  • Frivekter (racks og manualer), kettlebells, cabelcross, «bur» og alt som trengs for en total treningsøkt.
  • TV-skjermer på kondisjonsapparater med blant annet direkte-TV, netflix og spotify
  • Muligheter for personlig trener
  • Ingen bindingstid
  • Klubben får bonus pr. registrerte medlem 31/12/19

FØLG FX VÅL’ENGA PÅ FACEBOOK