Kolbotn IL, Vålerenga Fotball og Isabell Herlovsen ble i dag enige om en utlånsavtale for Isabell Herlovsen. Avtalen gjelder for tidsrommet fra 19.01.2019 – 31.12.2019.

Etter først å ha forsøkt å finne en løsning for å kunne beholde Herlovsen i klubben, har Vålerenga de siste ukene jobbet for å finne ny klubb for Herlovsen.

– Vi har vært i dialog med 11 klubber, 5 norske og 6 utenlandske, om salg eller utlån, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Morten Grødahl.

– Etter at det de siste dagene ble kjent at Isabell Herlovsen ikke ønsket å spille i utlandet, har vi hatt en meget ryddig og fin dialog kun med Kolbotn IL, Vi ønsker Kolbotn IL lykke til, avslutter Grødahl

Denne saken har versert i lengre tid i mediene, og Vålerenga Fotball har som seriøs arbeidsgiver, avstått fra å kommentere de mange feilaktige fremsatte påstandene som er kommet mot klubben.

Vi har med tristhet registrert at vi har blitt beskyldt for å presse Herlovsen til å legge opp, nekte henne landslagsspill og spille med skader. Dette er kun tre eksempler på feilaktige og grove påstander.

I tillegg er det uttalt at Vålerenga skal ha krevd at Herlovsen påtar seg ansvaret for konflikten mellom henne og Vålerenga. Vålerenga har aldri krevd dette.

Kontaktperson Vålerenga Fotball: Daglig leder, Morten Grødahl.

T:47400150 Epost: morten.grodahl@vif.no

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,