ATG AS går inn som gullpartner i Vålerenga Fotball

Firmaet holder til i Lørenskog og utfører alt innen maling og gulvbelegg.

Før helgen signerte begge parter en avtale som kommer hele klubben til gode, fra barnefotballen opp til damelaget. Daglig leder i ATG AS, Ivan Kandal, er veldig tydelig på at fotballen skal være en trygg og god arena for barn og unges utvikling.

–  For oss er det veldig givende å støtte aktiviteter for barn og unge. Vi har et fokus på kvalitet i jobben vi gjør og trivsel på arbeidsplassen, hvilket det også handler mye om i fotballen. Den bidrar til inkludering, samhold og det å lære og spille på lag med hverandre, så dette er en fornuftig måte for vår bedrift å bruke penger på.

Kandal er også opptatt av like muligheter mellom kjønnene.

– Både jenter og gutter har like mye rett til å drømme om å «bli noe» , uavhengig om det er på fotballbanen eller ei. Det handler om respekt for like muligheter.

Gledens dag

– Dette er en gledens dag for hele klubben, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg

– Jeg opplever de som veldig opptatte av barn og unges utviklingsmuligheter i fotballen, både som spillere og enkeltmennesker, og det er klart at støtten de kommer med vil styrke klubbens arbeid her. I tillegg utgjør de en viktig del av partnernettverket vårt som vi ikke hadde fra før.

Som gullpartner får ATG hovedeksponering på en av kunstgressbanene på Vallefeltet og vil videre være synlige på treningstøy til spillere og støtteapparat.

Vi ønsker ATG velkommen til klubben og ser frem til et verdifullt samarbeid.

Fakta om ATG AS:

  • Utfører alt av gulvlegging, utvendige og innvendige malerjobber på alt fra nybygg til rehabilitering og oppussing. Både små og store jobber.
  • Adresse: Solheimveien 50, 1473 Lørenskog
  • Tlf: 412 67 140
  • Epost: post@atg.no
  • Gullpartner i Vålerenga Fotball