Marie Dølvik Markussens kontrakt strakk seg ut 2019. Nå har den driblesterke vingen signert for nok ett år.

21-åringen kom til Vålerenga før 2018-sesongen og noterte seg for fem nettkjenninger.

Neste år håper kantspilleren det blir enda mer å glede seg over.

– Jeg trives veldig godt i klubben og føler jeg utvikler meg riktig vei som fotballspiller, og da er det veldig fint å kunne fortsette med det minimum 2 år til. Både laget og meg selv er sultne på å prestere bedre denne sesongen og jeg føler vi er på god vei.

Hvor mange mål eller assist går du god for?

– Det får vi nå se på, men jeg kan i hvert fall garantere en tunnel eller to, smiler Tromsø-jenta med et glimt i øyet.

Fakta Marie Dølvik Markussen.

  • 15/02/1997
  • Posisjon: Kant
  • Statistikk i Vålerenga: 21 kamper og 5 mål
  • Tidligere klubber: Stakkevollan, Stabæk og Vfl Wolfsburg