Vålerenga tar turen til Kongsvingerhallen for å møte nyopprykkede Fart IL

Hedmarkingene trakk det lengste strået mot Grei Kvinner Elite i serieinnspurten og kunne juble for Toppseriespill i 2018.

Fart var også i Toppserien i 2012, men da endte alle de 22 kampene med tap. Den bedriften har de nok neppe tenkt å gjenta i 2019.

Forrige helg spilte Fart sin første treningskamp for året borte mot Stabæk, hvilket endte med en komfortabel 2-0 seier til Bærums-laget du kan lese om her.

Årets første test

Vålerenga har på sin side trent jevnt og godt siden 3. januar, men det er fortsatt et par spillere som ikke er 100% friskmeldt enda. Det betyr at flere rekruttspillere får muligheten til å vise seg frem.

En som derimot er klar, er nyervervelsen Ajara Njoya. Hun hadde fredag sin første treningsøkt med sine nye lagvenninner og er med i kamptroppen som setter seg på bussen mot Kongsvinger søndag.

– Det er fint å ha Ajara på plass og det blir bra for henne og laget å få årets første test, forteller Monica Knudsen før hun går videre inn på formålet med kampen.

– Det viktigste er å få en gjennomføring og noen gode bilder ut av kampen om hvordan vi står, som vi kan jobbe videre mot neste kamp.

Den spilles mot Trondheims Ørn i Valhall fredag 1. februar klokken 13:00.

Kampen streamens muligens av Klanens Webradio, ellers er den også mulig å se gjennom streamingen til Hamar Arbeiderblad.