Norges største finanskonsern styrker satsingen på damelaget og går inn som generalpartner. 

Tidligere har DNB-avtalen vært felles for de to klubben Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite (herrer-A), men fra og med 1/1/2019 har Vålerenga Fotball fått på plass sin egen og forsterket samarbeidsavtale.

God match

– Vi i DNB er veldig fornøyde denne samarbeidsavtalen og synes det er utrolig spennende å jobbe med utviklingen av kvinnefotballen. Samtidig er all aktivitet som kjøres både i bredde og med damelaget er en veldig god match med DNBs satsing på familiene. Sammen sikrer vi masse aktivitet, fordeler til våre kunder og ikke minst mye engasjement, forteller sponsorssjef  i DNB, Tina Wesselsen.

Fagansvarlig for event i DNB, Ole Ørbech, supplerer.

– For å bygge opp rammene rundt enkelte kamper skal vi fortsette konseptet «jenter på kamp» som innebærer at DNB dekker billetten til alle som kommer ifølge med jenter på kamp. Da blir det litt aktiviteter utenfor stadion, hvor vi skal skape gode rammer og opplevelser for publikum. Det gleder vi oss veldig til, avslutter Ørbech.

Avtalen innebærer videre at DNB vil pryde det øvre brystpartiet på draktene til alle lagene i klubben, fra barnelagene, til damelaget og opp til old boys.

I tillegg engasjerer DNB seg i klubbens digitale konsepter og skal blant annet stå som avsender av vloggen «I engagarderoben».

– Vålerenga Fotball er utrolig stolte av å ha med DNB som generalpartner, og ikke minst at vi har fått på plass vår helt egne avtale. Vi opplever DNB som opptatte av hele totalen vi tilbyr, som speiler seg fra aktiviteter mot barn og ungdom, til å styrke utviklingen av damelaget og jentefotballen. Å kunne ha med så store aktører i næringslivet med på laget er vi veldig takknemlige for, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg i Vålerenga Fotball.

Sammen med DNB arranger vi også DNB Cup, som er en av Norges største barneturneringer. Den tradisjonsrike turneringen går i 2019 av stabelen 6-7.april, og spilles i Valhall og ute på Vallefeltet. Påmelding finner du her.

Fakta om DNB:

  • Norges største nettbank med 1,3 millioner brukere
  • Norges største mobilbank, med 864 000 brukere.
  • Tilbyr banktjenester i Post i butikk og postkontorer over hele landet
  • Norges største kapitalforvaltningsselskap med rundt 479 000 fondskunder i Norge og 158 institusjonelle kunder i Norge og Sverige
  • Norges ledende verdipapirforetak
  • En av Norges største eiendomsmeglere
  • Står for 9 172 årsverk

Har du spørsmål rundt boliglån, forsikring eller andre tjenester fra DNB? Ta kontakt med finansrådgiver Lasse Solberg Hansen på lasse.hansen@dnb.no 

Lanseringsvideo: