Det endte 1-1 i Vallhall fredag formiddag.

Vålerenga tok tidlig initiativ i kampen og hadde mye ball, mens Trondheims Ørn lå noe lavere og forsøkte å kjøre en del overganger.

Kampens første sjanse kom ved Tine Celine Karstensen som fyrte av et skudd som gikk i tverrliggeren og ned på streken.

Minutter senere måtte Tinni Korpela ut i full strekk og hindret gjestene å ta ledelsen etter et skudd fra sekstenmeteren.

Før pause fikk i midlertidig hjemmelaget seg en støkk. Venstreback Andrine Tomter gikk i bakken etter det som så ut som en stygg smell i ankelen. Hun ble kjørt ned på legevakten og avventer nå røntgenbilder.

Toppscorer Dalgård

Andre omgangen kommer neppe til å huskes som en av de mest velspilte fotballomgangene, men de drøyt 80 fremmøtte publikummerne fikk likevel se en flott scoring, signert venstreback Tina Dalgård.

Med et nydelig touch la hun ballen tilrette på 19-20 meter og plasserte ballen nede i det lengste hjørnet. Dermed gjentok hun bedriften fra forrige kamp mot fart, hvor hun også scoret kampens første mål med en avslutning utenfor sekstenmeteren.

– Det er sjelden kost å score to mål på to kamper som forsvarsspiller, så det er jo veldig gøy. Vi får håpe på at det blir flere scoringer når det virkelig teller, fortalte en smilende målscoreren etter kampen.

Gjestene fra Trøndelag utlignet drøye 8 minutter før slutt, da et innlegg i boksen gikk via et Ørn-bein og inn bak Korpela. Monica Knudsen var ikke all verdens fornøyd med kampen.

– Etter noen ålreite åpningsminutter ble det etter hvert en rotete kamp med lite etablert spill. Vi får glede oss over nok et fint mål av Tina og at vi avslutter kampen med syv juniorer som får kjent på nivået.

Vålerenga stilte følgende lag: Tinni Korpela – Tina Dalgård, Ingrid Søndenå (Kine Fløtre 60.min), Stine Ballisager Pedersen, Andrine Tomter (Mia Huse fra 31.min) – Celin B. Ildhusøy, Victoria Ludvgisen, Sherida Spitse (Nadia Pinto fra 60.min),Tine Celine Karstensen, Marie Markussen (Lea Høiness fra 75.min) – Ajara Njoya (Zarah Muzdalifah 75.min)