Venstrebacken legges inn for operasjon på Ahus torsdag. 

Det var under treningskampen mot Trondheims Ørn fredag 1. februar hun pådro seg den kjedelige skaden, da hun regelrett landet med kroppstyngden sin på den venstre ankelen, etter en duell på venstresiden.

Med store smerter bar det rett på legevakta, hvor det dessverre ble konstatert et komplisert ankelbrudd. Hevelsen i bruddområdet var da for stor til å kunne foreta noen operasjon og den ble utsatt til førstkommende torsdag (7.februar).

Til tross for en særdeles kjedelig situasjon, er Drøbaks-jenta fast bestemt på å komme seg tilbake på fotballbanen.

– Formen er ikke noe særlig nå som jeg må gå på smertestillende. Det både var og gjør fortsatt veldig vondt, så nå ser jeg frem til å bare få gjennomført operasjonen og startet opptreningen igjen. Det skal ikke stå på motivasjonen for å komme seg tilbake, forteller 23-åringen (som fyller 24 år 5.februar).

Før operasjonen er gjennomført blir det for tidlig å komme med noen prognoser på når Andrine vil være tilbake i Vålerenga-trøya. Sykehuset, spilleren og klubben vil komme tilbake med ytterlige informasjon når dette er avklart.

Vi krysser uansett fingrene for en vellykket operasjon og gleder oss til å se vår venstreback i aksjon for Vålerenga igjen.

Flere spillerne besøkte Andrine Tomter hjemme i Drøbak på lørdag. Foto: Guro Pettersen