Dinamo er et av Norges mest kjente og komplette kommunikasjonshus og er nå klare for å samarbeide med Vålerenga Fotball. 

Med et bredt spekter av tjenester, skal Dinamo bidra til å styrke klubbens kommunikasjonsarbeid, og da spesielt rundt kvinnefotballen.

– Stadig flere jenter og kvinner over hele verden spiller fotball, men får ikke den anerkjennelsen de fortjener. Derfor ønsker vi å ta del i arbeidet med å heve statusen til kvinnefotball og har sammen med Vålerenga Fotball satt oss som mål å få flere folk på kamp, sier administrerende direktør i Dinamo, Hølje Tefre.

Dinamo var tilstede på årets første partnerlunsj.

Dinamo er et av Norges mest kjente kommunikasjonshus og har siden 1997 markert seg som et tverrfaglig byrå med flere av Norges ledende virksomheter og organisasjoner på kundelisten.

At Vålerenga Fotball nå blir det nyeste tilskuddet på «kundelisten» er ikke tilfeldig.

– Vålerenga er en klubb med høyt samfunnsengasjement som gir like muligheter til alle, og klubben deler mange av de samme verdiene som vi i Dinamo. Vi veldig stolte over å skulle bidra til at barn og unge skal oppleve gleden av å spille fotball, samtidig som vi slår et slag for å få flere jenter til Valle, sier Tefre.

Ekstra dimensjon

Avtalen ble først lansert da klubben arrangerte årets første partnerlunsj i 2019 torsdag 1 februar.

– Å ha et kommunikasjonshus av Dinamos størrelse med på laget, gir oss definitivt en ekstra dimensjon i vårt arbeid med å skape mer engasjement og banebrytende innhold. De møtene vi har hatt hittil, har bølget av energi og entusiasme, så dette er utvilsomt en bra match, smiler markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg.

Torsdag var Dinamo på plass under partnerlunsjen for å bli kjent med klubbens andre samarbeidspartnere. Dagens tema var relasjonsbygging og «speed dating», hvor alle samarbeidspartnere fikk møte hverandre ansikt til ansikt for å introdusere sine virksomheter.

– Et veldig bra arrangement med topp folk og servering. Vi gleder oss til å være en del av partnernettverket, avslutter Tefre.

En av våre nyeste samarbeidspartnere, Fazer, stod for dagens utsøkte lunsj.