Monica Knudsen sparer ikke på superlativene om en av Toppseriens og Vålerengas mest markante skikkelser de siste årene. 

Marte Berget spilte i Vålerenga i 2013 og 2014, før hun tok turen opp til Romerike for å spille for LSK kvinner fra 2015-2017. I 2018 bar det tilbake til Valle, hvilket ble hennes siste sesong på toppnivå.

– Jeg synes det var sinnssykt kult å avslutte karrièren i Vålerenga! Jeg skulle ønske det hadde blitt en bedre sesong, både for meg selv og klubben, men jeg har virkelig trua på at 2019 blir amazing, spår Hadelandsjenta.

Martes siste år i klubben førte til at hun til slutt endte opp med flest kamper i Vålerenga. Totalt ble det 58 kamper og 25 mål i Kongeblått, hvilket er 1 kamp og 4 flere mål enn hun hadde i LSK. Hun fikk også med seg 34 kamper for Kolbotn.

Lagspiller med stor L

Den sympatiske 30-åringen mener tiden var inne for å lenge skoene på hylla.

– Når jeg bikka 30, så var det helt greit å tre til side og slippe nye krefter til. Framtida ser lys ut for både Vålerenga og norsk kvinnefotball generelt, sier Berget.

Trener Monica Knudsen har jobbet med Marte Berget over flere år i både LSK og i Vålerenga. Hun er full av lovord om den tidligere måljegeren.

– Marte er en lagspiller med stor L, som det har vært en glede å få bli kjent og jobbe med. Alltid 100% på banen og i kamp og i trening, men like så viktig er rollen hun har hatt i garderoben som kultur- og verdibærer. Rett og slett et flott menneske som jeg ønsker masse lykke til videre i livet utenfor fotballbanen

Hele Vålerenga Fotball hiver seg på de gode ordene til Monica, og ønsker å takke Marte Berget for hennes tid og innsats i klubben.

SE FJORÅRETS VIDEOPRESENTASJON AV MARTE HER