Vålerenga J16 – Kolbotn J16 7-2.

I fjor kom Vålerengas J16 lag til semifinalen i NM, der det ble stopp for nettopp Kolbotn.

Vi var derfor usikre på¨hvor vi sto med årets J16 lag da vi ikke har spilt så mye sammen enda. Og etter en famlende start der Kolbotn har 3-4 store sjanger og tar ledelsen 1-0

Enga-jentene gav bra svar på det. Etterhvert som de første nervene la seg vartet de opp med festspill og sambafotball tidlig i Februar. Til slutt stod dete hele 7-2 på resultattavla.

– Jeg er meget imponert over jentene. Det er mange her som vi trenerne ikke kjenner så godt enda, men i dag viser de hva som bor i de. Det at relasjonene sitter så godt så tidlig i sesong er også morsomt å se. Mange av målene i dag kommer etter meget godt spill. Vi øver på trening på mye av det samme og klarer det ikke alltid der, men at det lykkes så bra i kamp er meget bra, forteller trener Kenneth Østerås som ledet laget sammen med Darren O’Sullivan.

– Det er også veldig bra å se at pasningspillet sitter. Vi vil ha mye ball og jobber med å gi jentene selvtillit nok å beholde ball når vi har den, selv om de blir presset. I dag tok de det et skritt videre i kamp. Det er bra, spesielt med tanke på at vi bare er i februar og har mange treninger igjen å øve på før seriestart og det morsomme begynner.

Målene kom av:
1-1 – Emma Iversen
2-1 – Sofie Runhovde Brændshøi
3-1 – Sofie Angen
4-1 – Jenny Sare Slåtta
5-2 – Silje Fjellstad
6-2 – Silje Fjellstad
7-2 – Henriette Velten-Simonsen

Denne saken handler omREKRUTT, , , , , ,