Sherida Spitse er fornøyd med oppholdet i Tyrkia og ser frem mot morgendagens kamp.

– Treningsleiren har vært veldig bra så langt, forteller kapteinen før hun går innpå at det hersker en høy «teamspirit» i troppen.

–  Lagånden og stemningen i laget er god, spesielt nå som vi alle er samlet på et sted, hvor alle sammen har et fokus på fotballen og treningsarbeidet som må gjøres.

Spitse kom til Vålerenga før 2018-sesongen og endte til slutt som lagets toppscorer. Hittil i vinter har det blitt et frisparkmål på jenta med flest landskamper gjennom tidene for Nederland, og på lørdag er det nye muligheter mot serbiske Spartak Subotica.

– Vi vet ikke så fryktelig mye om dem, annet enn at de har gjort det greit i Champions League. Uansett må vi ha fokus på oss selv og hva vi skal gjøre. Selv om kampen mot CSKA regnet bort, hadde vi med oss en god kampmentalitet som vi må ta med oss videre, avslutter vår nummer 8.

KAMPEN SER DU FRA KLOKKEN 14:00 I MORGEN HER