I fjor ble det et rekordstort sesongkortsalg. Nå starter årets sesongkortkampanje.

I løpet av en 30 dagers periode frem mot første seriekamp i fjor, ble det solgt hele 404 sesongkort. 

Nå smeller vi igang med en ny sesongkortkampanje som varer fra i dag, lørdag 23. februar, til onsdag 20. mars. Målet er selvsagt å slå fjorårsrekorden og vi vil komme med jevnlige oppdateringer.

Årets første seriekamp går av stabelen mot Stabæk søndag 24. mars klokken 17:00. Deretter venter en rekke spennende kamper, blant annet mot LSK kvinner søndag 5. mai og ikke minst det vaskekte byderbyet mot Lyn lørdag 18. mai! Resten av kampoppsettet finner du her.

Høyt ambisjonsnivå

Etter en noe varierende fjorårssesong, hvor det til syvende og sist ble en ålreit siste halvdel av sesongen, er både klubb, trenerapparat og spillere fast bestemt på å levere en sterke prestasjon i 2019.

Stikkordet har vært kontinuitet og de fleste ansiktene fra 2018 er med videre. Inn har også fjorårets nummer to på toppscorerlista i Toppserien, Ajara Njoya, kommet, sammen med blant annet midstopper Maruschka Wadus og den anvendelige kant- og backspilleren Svanhild Sand. 

Monica Knudsen selv stor tro på at vi kan vente oss en bedre prestasjon i 2019.

– Vi starter på et annet sted enn forrige sesong; med mange av de samme spillerne og samme trenerapparat. Det gir oss et helt annet utgangspunkt, kvaliteten i trenignsarbeidet er bedre og vi blir alle bedre og bedre kjent med hverandre. Vi har styrket troppen med noen solide navn; så vi er positive. At klubben har høye ambisjoner er det ingen tvil om, og vi jobber hardt hver dag for å klatre på tabellen, forteller Monica.

Hvor kjøper jeg sesongkort?

I år kan du ta del i sesongkortkampanjen ved å klikke deg inn på vår landingsside via Ticketmaster her.

Ellers kan du også kjøpe direkte i Sjappa som ligger på Intility arena.

Vi operer med følgende kampanje priser i år, hvor du kan spare opptil 30-40% på flere av sesongkortene (prisene er inkl. billettgebyr):

  • VIP-sesongkort 1965,- (ordinærpris er 3065,-) Her får du to drikkebonger, tre matbonger, tilgang på eget VIP-området i kantina og de beste setene på tribunen.
  • Sesongkortvoksen 465,- (ordinærpris er 765,-)
  • Sesongkort student og honnør 365,- (ordinærpris 565,-)
  • Sesongkort barn u/16 år 265,- (ordinærpris 465,-)

Billettprisene pr. kamp er:

  • VIP 350,-
  • Voksen 124,-
  • Student/honnør 80,-
  • Barn 60,-

Hvorfor kjøpe sesongkort?

Med sesongkort er du sikret inngang på alle hjemmekamper i Toppserien, samt alle cupkamper frem til åttendedelsfinalene.

Vi har som målsetting å være klubben i Toppserien med høyest sesongkortsalg og klarer vi det i år, som i fjor, er det takket være deg som sesongkortinnehaver.

Kjøper du sesongkort nå før 20. mars kan du også få kjøpe et Vålerenga-skjerf i Sjappa til kun 100 kroner!

Klikk HER for å bli med på årets sesongkortkampanje!