Etter en uheldig start på Vålerenga-karrieren, ser en heltent Jenna Dear lyst på 2019-sesongen. 

Den engelske U23-landslagsspilleren kom til Vålerenga i august i fjor, men fikk bare 2-3 kamper i VIF-trøya, før en skulderskade i forbindelse med et landslagsopphold satte henne ut av spill resten av høstsesongen.

Hun er tidligere uteksaminert fra Chelsea Academy og på merittlisten står seier i både WSL1 og FA Cupen med Chelsea i 2015 som høydepunkter. Jenna har også vært en del av Englands landslag opp til U23 og har flere EM-kamper på CV’n.

På mange måter blir 2019 en slags ny start for briten, som gleder seg til å komme i gang igjen.

– Det føles veldig bra å være tilbake på feltet sammen med jentene igjen. Skulderen kjennes bra og formutviklingen peker oppover, stråler midtbanespilleren som også kan fortelle om en god stemning i spillergruppa.

– Atmosfæren er en helt annen enn den var i fjor høst. Spillergruppa er blitt mer spleisa, spesielt etter treningsleiren i Tyrkia, og vi har fått inn noen spillertyper som passer bra med det vi allerede har her. Så nå gleder vi oss veldig til å komme spille tellende kamper igjen, og forhåpentligvis få en langt bedre sesong enn i fjor.

Har du lyst til å se Jenna og restene av jentene i aksjon? Da kan du sikre deg årets sesongkort til kampanjepriser her her!