På selveste kvinnedagen, hyller vi deg som er med å utgjøre en forskjell!

Det siste året har vi i damelaget til Vålerenga og resten av norsk kvinnefotball opplevd et økende, og svært gledelig, engasjement rundt idretten vår.

Aktører som OBOS, Coop, Norsk Tipping og ikke minst DNB, som nå nylig forsterket samarbeidsavtalen mot oss, har satt likestilling og like muligheter høyt på agendaen, hvilket vi er utrolig takknemlige for. Kvinnefotball begynner å bli tatt på alvor!

Men det er fortsatt en vei å gå og det kommer til å ta tid å nå målet. Målet om at gutter og jenter skal ha like reelle muligheter til å kunne drømme om å leve av idretten de elsker.

Det er ikke tilfeldig at det er lav snittalder i Toppserien. For mange jenter gir seg altfor tidlig i 20-årene, da de må velge mellom å satse på fotball, eller prioritere enten jobb eller studier.  Det ender ofte med det siste, dessverre.

I Vålerenga satses det både på topp og bredde på jentesiden. Her er det plass til både de yngste, de som vil spille bare for å ha det gøy og de som drømmer om å spille i Toppserien. Det er alle disse det til syvende og sist handler om. Lisa på 7 og Nadia på 17. Det er de som er fremtiden til norsk kvinnefotball og de fortjener muligheten til å realisere drømmene sine.

Det er disse unge jentene det handler om i fremtiden. Foto: Lars Øverland

Heldigvis er det gjort noen grep. For eksempel har vi og de andre lagene i Toppserien nå fått to proffdager i uka. Da «kjøpes» spillere fri fra jobb, slik at hele laget kan være samlet for å kunne legge ned et best mulig treningsarbeid, med god oppfølging fra klubb og støtteapparat. Det hjelper!

Rundt oss i Vålerenga har vi også med noen fantastiske støttespillere og sponsorer som utgjør en utrolig viktig rolle. Deres støtte holder hjulene igang i vår fotballhverdag – tusen takk!

I tillegg har vi våre kjære supportere, Klanen, som alltid er der for oss og på bortekamper vel som på hjemmekamper for å heie oss frem. Vi er så utrolig glade for å ha dere i ryggen – dere er uten tvil Toppseriens og Norges beste supportere!

Vi hilser til alle på Kvinnedagen! Vi vil utjevne forskjeller, ved å selv utgjøre en forskjell!

Vil du være med på å støtte opp om like muligheter?

Det er ikke til å stikke under en stol at vi, som mange andre, også har behov for flere som vil bidra til at ulikhetene reduseres.

Og det kan gjøres på mange måter.

Å møte opp på kamp for eksempel, det kan være så enkelt som å invitere med seg en kompis, venninne, bror eller søster og ta turen til Intility Arena. Ingenting er morsommere for en spiller enn å spille foran et stort publikum!

Første mulighet kommer om drøye to uker mot Stabæk søndag 24. mars klokken 17:00. Kjøper du et sesongkort får du inngang til alle de 11 hjemmekampene våre, til prisen av fire!

Sesongkortene kan du kjøpe her!

Verdi for bedrifter

I går offentliggjorde OBOS at de har trappet opp kvinnesatsingen og flere andre aktører har også tatt orde for at kvinnefotball er kommersielt interessant.

Som nyansatt i markedsavdelingen her i klubben, vet jeg også at vi har masse å tilby deg som bedrift.

Vålerenga Fotball er en Oslos største fotballklubber med over 1200 aktive medlemmer, fordelt på lag i barne- og ungdomsavdelingen og helt opp til oss på damelaget. Vårt mål er å gi deg som bedrift gode verdier og synergier tilbake. Avhengig av de behovene dere må ha, så skal dere sitte igjen med noe. Uansett er dere med på utgjøre en forskjell!

Vi spillerne stiller eksempelvis gjerne opp på markedsaktiviteter, holder en treningsøkt for bedriften din eller lignende. I partnerblekka vår kan du lese litt mer om hvem vi er og hva vi kan tilby.

Nå har vi også fått i gang et spennende partnernettverk med B2B-aktiviteter, hvor neste frokostmøte er tirsdag 9.april.

Har du lyst til å se hvordan det fungerer, er du som bedrift hjertelig velkommen til å være med på frokosten ved å registrere din interesse her.

Igjen, tusen takk til alle de som heier oss frem! Dere er våre helter!