Fredag morgen reiser alle ungdomsspillerene i Vålerenga Fotball sammen med damelaget på treningsleir til Gøteborg. 

Prioritet Serneke Arena i Gøteborg skal det innlosjeres ca. 400 spillere og 50 ledere og trenere fra Vålerenga Fotball.

Tilnærmet alt som kan krype og gå av lag 12-årsalderen og oppover til junioralder er med på turen, som i hovedsak arrangeres for å styrke fellesskapet og samholdet på tvers av lagenhetene i klubben.

– Denne type arrangement er veldig gøy. Rett og slett fordi vi gjør dette sammen, gutter og jenter – uavhengig av nivå på lagene og spillerne. Vålerenga Fotball er en stor familie og for å «pleie familieforhold» er det viktig å gjøre slike tiltak en gang i blant. Dette blir garantert en stor opplevelse for mange, som ikke får oppleve dette så mange ganger i livet, forteller daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl.

Gjennom helgen skal alle lagene trene og spille minimum en kamp på anlegget i, og utenfor arenaen.

På lørdag vil den eminente gjengen bak Klanens Webradio streame alle kampene som spilles inne i selve arenaen. Følg med på Youtube-linken her eller våre facebook-sider for å følge med på sendingene.

Treningsleiren skjer i samarbeid med vårt reisebyrå Escape, som har god erfaring med å organisere denne type treningsleirer. På veien ned til Gøteborg er det HMK som sikrer oss en god og sikker transport med sine busser.

Kamp mot Kungsbacka DFF

Lørdag kveld klokken 19:00 venter Kungsbacka DFF for damelagets del. Gøteborg-laget rykket opp til OBOS-damallsvenskan foran denne sesongen og blir Vålerenga siste test før Toppserien sparkes igang hjemme mot Stabæk søndag 24. mars.

Svenskene vant Elitettan med 59 poeng og tapte bare 1 av de 26 seriekampene. Hittil i vinter har de spilt to treningskamper og gått seirende ut av begge.

For Vålerengas del blir dette den fjerde treningskampen før den tidlige seriestarten og med i troppen er nysigneringen Natasha Dowie som vil få sine første minutter i VIF-trøya.

Monica Knudsen gleder seg både til å reise på tur med «hele Vålerenga» og få testet kampformen.

– Det er jo helt unikt å reise på tur med en så stor gjeng. Det sier mye om Vålerenga som klubb at man gjennomfører slike tiltak.  Kampen i seg selv vil bli en viktig gjennomføring før Stabæk-kampen og gi oss en liten pekepinn på hva vi må justere på den siste treningsuka.

Følg med på oppdateringer underveis!

Facebook Vålerenga Fotball Damer

Facebook Vålerenga Fotball