Ensjø Torg er Vålerenga Fotballs nyeste samarbeidspartner.

Hovinbyen er i rivende utvikling for tiden og et av byggeprosjektene i vårt nærområde skjer på Ensjø. Der bygges nærmere 600 nye leiligheter rett over t-banen, ved nye Ensjø Torg med diverse butikker og andre servicetilbud.

Salgsansvarlig Laila Tugay tror det kan være mange potensielle Vålerenga-familier som vil flytte inn i de nye leilighetene.

– Ensjø ligger jo bare en liten langpasning fra Valle Hovin og i så måte vil Vålerenga Fotball være det naturlig fotballaget å starte i for barnefamilier som flytter hit, forteller Tugay som også gleder seg til å jobbe opp mot damelaget.

– Vi synes det er på sin plass å støtte opp om barne- og ungdomsfotballen, samtidig som vi tror det blir veldig kult bruke profiler på damelaget til å vise frem Ensjø Torg som et fremadstormende område.

Lekker takterasse på Ensjø Torg.

Markedsansvarlig, Jens August Dalsegg, gleder seg over initiativet som ligger i samarbeidet.

– Vi synes det selvfølgelig er utrolig stas at Ensjø Torg har lyst til å benytte oss og våre spillere i sin markedsaktiviteter. Jeg tror dette blir et veldig morsomt og givende samarbeid for begge parter.

Ensjø Torg går inn som bronsepartner over en toårsperiode. Vi ønsker dem velkommen til familien i Vålerenga Fotball.