Vålerenga mot Stabæk på Intility Arena. Søndag 24. mars, klokken 17:00. Vi er klare til årets første seriekamp.

Vinteren er offisielt over, våren er her. Tunge treninger og treningskamper er unnagjort. Stallen er komplett. Gresset er grønt. Vi gleder oss stort over å komme i gang.

Ta på den nest tykkeste jakka og møt opp, værmeldingen sier 9 grader og solskinn så det er bare å glede seg.

Åpningskamper er notorisk vanskelig å spå utfallet av, det er en sånn merkelig runde hvor alt kan skje. I god Vålerenga ånd så har vi troa og vi går for seier.

I fjor hadde vi et godt grep om helgens motstander Stabæk, hvor vi slo de i begge oppgjørene, den gang ble resultatene 0-1 og 5-0 i vår favør

Forrige helg var Vålerenga Damer i Gøteborg og der møtte de Kungsbacka DFF, i generalprøven så strålte Vålerenga og vant til slutt hele 4-0. I den kampen fikk vi også sett det siste tilskuddet i troppen, Natasha Dowie sette sin første av forhåpentligvis mange scoringer i den kommende sesongen.

Når det gjelder årets tropp så ser den sterk ut. Vi har to gode keepere som konkurrerer om plassen. I forsvar så er vi henrykte over at Ingrid Søndenå har gått gjennom tøffe tak og er tilbake. I tillegg har Svanhild Sand og Marhuschka Waldus kommet inn som solide forsterkninger.

Midtbanen vår er bunnsolid med blant annet kaptein Sherida Spitse, som altså har spilt 157 landskamper for Nederland. Imponerende. Og på topp har vi signert Ajara Njoya og den notoriske målmaskinen Natasha Dowie.

Vi har heller ikke nevnt alle de spennende ungjentene våre, hvorav tre av dem kom på scoringslista mot Kungsbacka DFF

I trenerstolen sitter Monica Knudsen og hun har stor tro på at årets sesong vil vise seg å bli langt bedre enn fjorårets.

Hos Vålerenga Damer så råder optimismen, og vi håper at også du er optimist, og at du tar turen opp på Intility Arena på søndag.

DNB kjører på med «jenter på kamp» og spanderer en billett på deg som kommer ifølge med ei eller flere jenter/kvinner. Du kan reservere din billett her og hente den ut på DNBs stand ved inngang 1 frem til 16:30.

Enkeltbillett kjøper du her.

Sesongkort kan du skaffe deg her.

Vi gleder oss til å se deg på kamp!

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,