Virsit Qatar går inn som stor sponsor i Vålerenga Fotball og sikrer klubben treningsleir de neste 5 årene. 

– Dette er helt fantastisk, stråler hovedtrener Monica Knudsen etter at nyheten om den nye sponsoravtalen var på plass.

– Det gir jo oss enorm økonomisk vekst, samtidig som vi får flotte treningsfasiliteter under landslagspausene og i vinterhalvåret for øvrig

I den kommende landslagspausen setter nemlig spillerne, som ikke er på sine respektive landslagsoppdrag, seg på flyet til Qatar i for å lade opp til Fart-kampen lørdag 13/4. I tillegg blir det en ny tur i juli før høstsesongen sparkes i gang.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg, er henrykt.

– Jeg tror det ikke finnes noen lignende avtaler for andre klubber i norsk fotball, så det er vi kjempestolte av. I lys av klubbens felles treningsleir til Gøteborg, vurderer vi også å se på løsninger for å ta med hele breddeavdelingen nedover til Qatar. Dermed en vinn-vinn for alle parter.

Virsit Qatar vil også pryde alle draktene, fra Damer-A og ned til barnefotballen.

– Vi i Virsit Qatar gleder oss til samarbeide med Vålerenga jentene og bredden for øvrig. Vi tar likestilling på alvor, så her er det mange gode synergier å hente og vi håper å inspirere alle som er glade i Vålerenga til å ta turen til vårt fotballparadis, forteller markedsdirektør Hassan Al Suddai i Visit Qatar

Denne saken handler omA-LAGET, SAMARBEIDSPARTNER,